StartsidaNLXVåra tjänsterNet ExpressTrack & TraceKontaktPartners Svenska English Suomeksi

  Startsida
 Senaste nytt!

NLX är åter igen en GASELL då Dagens Industri utsett Gasell Företagen 2008 den 30sep 2009. 

     

 

Den 1/6 2009  öppnar vi kontor i Helsingborg ,där vi täcker Helsingborg/Landskrona regionen med samma låga priser Samt samma höga kvalite och service som i Malmö, Göteborg och Stockholm. Kontakta oss gärna för mer information.

 

Nu kan du Spåra och Boka dina bud själv! Klicka här

 

För att få tillgång till denna service tar man kontakt med vår trafikledning och får ett personligt användarnamn och lösenord, samt en vägledning till hur man enkelt och lätt lär sig hantera vår webbsida.

 

VISSTE NI om att vår terminal är godkänd tullterminal?

NLX hjälper dig med all gods – och dokument hantering till / från 3:dje land.

Kontakta oss gärna för mer information!

 

Har du behov av pick and pack?

NLX har lösningen efter ditt behov.

Vi ombesörjer allt från pick & pack efter order,

till transport till slutkund.

Kontakta oss för mer information!  

 

 

 

  Senaste nytt!

DAGENS INDUSTRI HAR ÅTER IGEN UTSETT NLX TILL ETT GASELL FÖRETAG 2008.


Sverige behöver tillväxt, och Sveriges entreprenörer behöver inspirerande förebilder. Därför utser Dagens Industri sedan år 2000 de snabbast växande företagen i landet, Sveriges Gaseller.
Begreppet Gaseller är skapat av den amerikanske forskaren David Birch. Redan på 1980-talet visade han att det var de små, snabbväxande företagen som skapar de flesta nya jobben, till skillnad från ekonomins elefanter som alltid måste effektivisera och ofta minskar sysselsättningen.
Dessutom skiljer sig Gasellerna från de allra minsta musföretagen, som jobbar för brödfödan och inte i första hand strävar efter att växa.
Gasellerna är således näringslivets dynamiska mellanskikt. Men kriterierna är hårda. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag klarar kraven för att utses till Gasellföretag, visar forskning från Handelshögskolan i Stockholm.                                                                                                            Dagens Industri 2009-09-30

 

 

För att kunna erbjuda Er som kund på västkusten i hela Skåne samma låga pris men med samma höga kvalite och service öppnar vi nu vårt nya kontor i Helsingborg. Från där täcker vi Helsingborg/Landskrona regionen med samma utsträckning och möjligheter som från Malmö, Göteborg och Stockholm. 

 

NLX vill härmed göra er uppmärksamma på att vi från och med den 1 april 2008 har utökat vår service på vår terminal. Vi är numera godkända som tullterminal. 

 

Vi kan erbjuda alla de tjänster som förekommer inom terminalverksamhet, såsom brytning av pallar, container lossning / lastning, lagring, pick & pack, tulldokumenthantering m.m.

 

Vår terminal och godshantering går självklart hand i hand med vårt väl utbyggda distributionsnät.

 

Välkommen att kontakta oss för ytterligare information!

 
  Spåra/Boka bud

  Ledtider Net Express
 
Navigera genom vår interaktiva Europakarta och direkt ta reda
på ledtiderna till din destination.

Interaktiv karta
 

         
 
 
Canada Goose outlet Canada goose jackets Canada Goose outlet